Undervognsbehandling med Pava

Rustbehandling med Pava Århus

Pava undervognsbehandling i Århus – kom rusten til livs!

Giv din bil den bedste beskyttelse

Rust er bilens fjende nummer 1! – Har rusten først taget overhånd, kan den være meget svær at slippe af med igen og i værste tilfælde må bilen skrottes grundet rustfortæring.

Jo hurtigere man får rustbeskyttet sin bil jo bedre. Det er dog sjældent for sent, men altid en god ide at få det gjort. Her på værkstedet kan vi give din bil en undervognsbehandling, der sikrer, at din bil ikke får problemer med rust. Vi benytter os af en helt speciel teknik og materiale kaldet Pava. Med Pava kan vi forsikre at rusten udebliver, og tilmed give garanti på dette.

 

Få garanti med vores undervognsbehandling

Vi giver garanti på vores arbejde og det gør vi, fordi vi ved, at vores arbejde holder. Vi ønsker også, at vores kunder skal føle sig trygge og sikre, når de bestiller et stykke arbejde fra os.

Får du din bil behandlet inden 24 måneder fra 1.registrering giver vi ikke mindre end levetidsgaranti på behandlingen!

Vi giver 12 års garanti på behandlinger der udføres mellem 24-48 måned fra 1-registrering, hvis bilen bliver behandlet de første 2 år og efterfølgende hvert andet år. Med stor erfaring med kunder fra Århus, står vi også klar til at hjælpe dig med din undervognsbehandling.

 

Læs også om rustbeskyttelse og rustbehandling.