Rustbeskyttelse med Pava

Rustbehandling med Pava Århus

Pava – så er din bil forsvarligt beskyttet mod rust

Har du hørt om Pava? – Pava er en helt unik metode samt materiale, der beskytter køretøjer mod rust. Pava er anerkendt som en af de bedste rustbeskyttelser på markedet, og her på værkstedet tilbyder vi altid garanti, når vi udfører rustbeskyttelse med Pava.

 

Vores værksted har arbejdet med Pava i mere end 30 år

I mere end 30 år har vi beskæftiget os med biler og rustbeskyttelse. Med så mange års erfaring, sidder arbejdet i dag på rygraden. Vi ved nøjagtig hvordan en rustbehandling udføres professionelt og korrekt, og vi fejler aldrig i vores arbejde – derfor tilbyder vi garantier på alle vores behandlinger.

Foruden vores mangeårige erfaring, sørger vi naturligvis altid for at holde os ajour med ny teknologi og viden, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste og nyeste form for rustbehandling.

 

Garanti på vores rustbeskyttelse

Vi er sikre i vores arbejde, og vi er sikre på vores arbejdes kvalitet – for at vores kunder også skal kunne føle sig sikre, tilbyder vi dem garanti på alle vores behandlinger!

Får du din bil behandlet her på værkstedet inden 24 måneder efter 1. registrering, tilbyder vi ikke mindre end levetidsgaranti på dette. Bliver bilen behandlet efter de første 24 måneder, tilbyder vi 12 års garanti, såfremt bilen bliver behandlet inden for de første 2 år, og efterfølgende hvert andet år. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i Århus.

 

Læs også om undervognsbehandling og rustbehandling.