Rustbehandling med Pava

Rustbehandling med Pava Århus

Skal din bil holde i mange år? – Husk rustbehandling!

I forbindelse med køretøjer er det altid vigtigt, at anvende en god rustbehandling. Rust er stærkt og kan hurtigt fortære en bil, hvis denne ikke er ordentligt beskyttet med en god rustbehandling. Har man derimod én gang beskyttet sin bil forsvarligt mod rust, behøver man ikke at bekymre sig om beskyttelse i længere tid.

Pava og værkstedet

Her på vores værksted, er vi eksperter i kvalitets rustbehandling. Til daglig beskæftiger vi os med Pava rustbehandling og det har vi gjort i mere end 30 år.

Pava er et materiale og en teknik der er anerkendt som en af de bedste former for rustbehandling på markedet. Når du behandler din bil imod rust med Pava, kan du være sikker på ikke at få problemer med rust – dette kan vi forsikre dig om, og vi er endda så sikre i vores sag, at vi tilbyder ikke mindre en levetidsgaranti på vores behandlinger.

 

Levetidsgaranti får du hos os 

Får din bil en rustbehandling inden for 24 måneder efter 1. registrering tilbyder vi levetidsgaranti på behandlingen! – Vi ved, at bilen ikke får problemer med rust efter en sådan behandling og kan derfor tilbyde vores kunder levetidsgaranti på denne ydelse.

Bliver din bil behandlet efter de første 24 måneder, tilbyder vi ligeledes garanti på dette arbejde, denne garanti er på 12 år, såfremt bilen bliver helbehandlet inden for de første 2 år, og derefter hvert andet år. Vi har allerede hjulpet mange glade kunder i Århus.

 

Læs også om rustbeskyttelse og undervognsbehandling.